Camelot Castle Hotel

Dit is misschien wel het meest inspirerende hotel in engeland

Camelot Castle Hotel torent hoog op een klif aan de rand van de Atlantische Oceaan en kijkt uit op het eeuwenoude Tintagel Castle. Deze majestueuze positie levert een fraai en ononderbroken uitzicht (270?) op over de kustlijn van Cornwall, van Hartland Point tot Trevose Head. De adembenemende ruïne van kasteel Tintagel is volgens overlevering de mythische geboorteplaats van Koning Arthur. De Grot van Merlijn en het prachtige zandstrand van Tintagel lopen over in het terrein van het hotel. De ruïne strekt zich uit over de landtong die de Atlantische Oceaan tart; dit boeiende tafereel is zichtbaar vanuit de eetzaal van Camelot Castle en vanuit enkele hotelkamers. U kunt kiezen uit veel verschillende types in dit hotel: zicht op de oceaan, uitzicht over kasteel Tintagel, eenpersoonskamers, tweepersoonskamers, familiekamers en bijzondere suites. U waant zich een koning in een van onze indrukwekkende suites met hemelbed. Musici die kunnen en willen spelen mogen altijd gebruik maken van de grote vleugel.
Camelot Castle Hotel is het gehele jaar geopend. Niets heerlijker dan de warmte van een brandende open haard op een koude namiddag. Het hotel heeft een volledige tapvergunning en beschikt over een uitstekende keuken. Het eten wordt geserveerd in de eetzaal, die uitkijkt over de prachtige kasteelruïnes. De bar is geheel opgetrokken in de stijl van Koning Arthur. Ga lekker onderuit zitten met een drankje, en geniet van het schilderachtige uitzicht. Voor iets meer leven in de brouwerij kunt u terecht bij de Danszaal. In plaats daarvan kunt u ook geheel in stijl genieten van een dineetje bij kaarslicht aan de Ronde Tafel van Koning Arthur in de Grote Zaal van Camelot; een ervaring die u en uw geliefde, vrienden of familie nog lang bij zal blijven. ER IS EEN SPECIAAL PROGRAMMA VOOR ARTIESTEN IN HUIS. ARTIESTEN MOGEN HIER GRATIS VERBLIJVEN. Voor meer details verwijzen wij u graag naar www. Camelotcastle.com. Dit is waarschijnlijk het meest romantische hotel voor u en uw geliefde. Wij verzorgen ook bruiloften, en zelfs huwelijksvoltrekkingen kunnen hier plaatsvinden. Wij raden u aan om vooraf te boeken, zelfs in de winter.

Dichtstbijzijnde vliegveld: Heathrow 4hrs, Newquay 40mins

Dichtstbijzijnde station: Bodmin Parkway

Aantal éénpersoons kamers: 10 Prijzen: vanaf: £39 Tot £100

Aantal tweepersoons kamers: 45 Prijzen: vanaf: £39 Tot £100 per persoon per nacht

Naam van het restaurant: “Camelot“met onze Chefkok Dan Zackey

Keuken: Traditionele Britse Klasse


Hotel faciliteiten
· Parkeerplaats
· Lokale auto huur
· Aanpassingen voor gehandicapten
· Credit card geaccepteerd
· Vergader-/conferentie ruimte
· Tuin
· Passenger Lift
· Centrale verwarming
· Bar
· Foyer
· Grote Open Haard
· Avond amusement
· Games Room

Kamer faciliteiten
· Nacht portier
· Strijkplank en strijkijzer
· Room Service
· Niet roken faciliteiten
· Hemelbed
· Televisie in de kamer
· Thee en koffie kan zelf gemaakt worden
· Telefoon
· Haardroger
Lokale aktiviteiten
· Golfbaan vlakbij
· Vissen
· Trektochten op ponny’s
· Paardrijden
· Racquet sporten
· Tennisbaan
· Zeilen
· Watersport
Huisdieren
· Huisdieren welkom

Kinderen
· Kinderen van harte welkom
· Buiten speelplaatsje
· Babysitting dienst
· Kinderstoelen
· Kinder bedjes op verzoek
· Kinder korting


Camelot Castle Hotel, Tintagel, Cornwall | Email us | Tel: 01840 770202


English Flag French Flag German Flag Italian Flag Spanish Flag Netherlands Flag Russian Flag Portuguese Flag Arabic Flag Hebrew Flag Swedish Flag Norwegian Flag Danish Flag Greek Flag Hungarian Flag Chinese Flag Japanese Flag