Camelot Castle Hotel

Dette hotellet er kanskje det mest inspirerende stedet å bo på i hele england

Camelot Castle Hotel står på et fantastisk sted med utsikt over Atlanterhavet og det gamle Tintagel slottet. Vi kan by på en flott 270 graders utsikt over kystlinjen fra Hartland Point til Trevose Head. For ikke å nevne det fantastiske blikket mot Tintagel ruinen som sies å være det mytologiske fødestedet til Kong Arthur. Vi er naboer med ”Merlins Cave” og den flotte Tintagel sandstranden. Den vidstrakte ruinen smyger seg ut over odden i Atlanterhavet og er synlig fra spisesalen til Camelot Castle samt fra mange av soverommene. Der er mange soverom å velge fra på Camelot Castle. Rom med utsikt over Atlanterhavet, rom med utsikt over Tintagel ruinen, enkeltrom, dobbeltrom, familie rom og spesielle rom. Hvorfor ikke spandere på deg et opphold i ett av våre majestetiske soverom med stolpeseng og sove som en konge. Vi har et flott piano for enhver musiker som vil underholde. Camelot Castle Hotel er åpent hele året rundt. Forestill deg varmen fra brennende vedkubber i peisen på kalde vinterkvelder. Hotellet som er lisensiert, tilbyr en fantastisk oppvartning fra kjøkkenet som serveres i spisesalen med utsikt over den fantastiske slottsruinen. Slapp av over en rask drink i baren innredet i historisk stil mens du nyter utsikten over Atlanterhavet. Vi kan også by på en hall med musikk for dans og underholdning. Sett deg ned og spis i skinnet av stearinlys ved Kong Arthurs runde bord i Camelots store hall mens du konverserer og deler den unike erfaringen med venner og familie.
EGET PROGRAM FOR KUNSTNERE. KUNSTNERE BOR GRATIS HOS OSS For mer informasjon besøk www.camelotcastle.com. Kanskje det mest romantiske stedet i hele verden å være på sammen med noen du er glad i. Vi organiserer brylluper. Forholdbestillinger anbefales selv på vinteren.

Nærmeste flyplass: Heathrow 4 t, Newquay 40 min

Nærmeste jernbanestasjon: Bodmin Parkway

Antall enkeltrom: 10 Priser fra: £39 til: £100

Antall dobbeltrom: 45 Priser fra: £39 til: £100 per person per natt

Restaurantnavn: “Camelot“ med vår kokk Dan Zackey

Kjøkken: Tradisjonelt britisk


Hotelfasiliteter
· Parkeringsplass
· Lokalt utleie av biler
· Tilgang for handikappede
· Aksepterer kredittkort
· Fasiliteter for konferanser o.l.
· Hage
· Personheis
· Sentralvarme
· Lisensiert
· Felles oppholdsrom
· Ekte peis
· Underholdning om kvelden
· Spillerom
Romfasiliteter
· Nattevakt
· Strykefasiliteter
· Romservice
· Ikke-røkerfasiliteter
· Stolpesenger
· TV på rommene
· Te og kaffe kan tilberedes på rommene
· Telefon
· Hårtørker
Aktiviteter i nærheten
· Golfbane i nærheten
· Fisking
· Ponnytrekking i nærheten
· Hesteriding i nærheten
· Racketsport
· Tennisbane
· Seiling
· Vannsport
Kjæledyr
Kjæledyr er velkomne

Barn
· Barn er velkomne
· Lekeområde ute
· Barnevakttjeneste
· Barnestoler
· Barnesenger
· Barnerabatt© Camelot Castle Hotel, Tintagel, Cornwall | Email us | Tel: 01840 770202


English Flag French Flag German Flag Italian Flag Spanish Flag Netherlands Flag Russian Flag Portuguese Flag Arabic Flag Hebrew Flag Swedish Flag Norwegian Flag Danish Flag Greek Flag Hungarian Flag Chinese Flag Japanese Flag